˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

I saw a film today,oh boy...

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

U remind me of my father...and i hate my father...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τόσες πολλές αυτοκτονίες ηθοποιών,μοντέλων,tv celebrities.Ίσως κάνουν την αυτοκριτική τους.Αν ισχύει κατι τέτοιο τότε τους καταλαβαίνω.Είναι δύσκολο να δεχτείς το γεγονός οτι έχουν περάσει είκοσι χρόνια,απο τότε που άφησες το Dallas,προσπαθώντας να φτάσεις την κορυφή και το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να έχεις συνάψει άριστες σχέσεις με την μαφία και τον βρώμικο κόσμο του υπερθεάματος καθώς και το οτι κοιτάς το δοχείο της ζάχαρης και το μόνο που βλέπεις είναι μερικά γραμμάρια άσπρης σκόνης.Προσωπικά προτιμώ να σνιφάρω αέρα μέσα σε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.
Image Hosted by ImageShack.us
Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Heath Ledger ο οποίος κατα την ταπεινή μου άποψη έφυγε πολύ πρόωρα.Πρόωρα γιατί ήταν ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιός.Αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε κάποιες από τις ταινίες του.
Φορτισμένος ψυχολογικά λοιπόν και καθώς το album των Γ.Aγγελάκα & Ν.Βελιώτη "Πότε θα φτάσουμε εδω΄" κοντεύει να τελείωσει προσπαθώ να σκεφτώ γιατί ένας νέος,μόλις είκοσι οχτώ ετών,ταλαντούχος και ωραίος, πέταξε το υπόλοιπο της ζωής του για μια άσπρη μαλακία που ρουφάς από την μύτη,η το στόμα η από κάπου αλλού τελοσπάντων.
Τουλάχιστον πρόλαβε να τελειώσει δύο ταινίες εκ των οποίων η μία είναι που θα μας/σας απασχολήσει :
Image Hosted by ImageShack.us
Έχουν περάσει δέκα εννιά χρόνια απο την πρώτη ταινία του Tim Burton , "Batman" (1989) και φαίνεται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.Ο Σκοτείνος ιππότης παραμένει "σκοτεινός" με μερικές σημαντικές (η όχι και τόσο) λεπτομέρειες.
Ο Christopher Nolan όπως και στην προηγούμενη Bat-αινία του ,"Batman Begins" φρόντισε να μεταμορφώσει τον Christian Bale ίσως στον καλύτερο ήρωα που έχουμε δει μέχρι τώρα στην σειρά ταινιών Batman.
Το κρυφό χαρτί του Nolan δεν είναι ο Batman φυσικά αλλά,όπως υποστηρίζει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του,ο J o k e r.
Σε αντίθεση με τον Joker του Jack Nicholson,o Joker του Heath Ledger είναι ένας τρομακτικός ψυχοπαθής.Απόδειξη των ικανοτήτων του Heath η δήλωση του Michael Caine "την πρώτη φορά που έπαιξα απέναντί του,τρόμαξα τόσο πολυ που ξέχασα τα λόγια μου". Aν η Warner βέβαια θα ήθελε να δικαιολογήσει τον θάνατό του, η δήλωση αυτή θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι : ¨την πρώτη φορά που έπαιξα απέναντί του,τρόμαξα τόσο πολυ που καταλάθος τον έσπρωξα στην πισίνα με τους λευκούς καρχαρίες"
Αναμένουμε λοιπόν,με βουρκωμένα μάτια, την καλύτερη ταινία της χρονιάς , The Dark Knight....

"Πότε θα φτάσουμε εδώ,Πότε θα φτάσουμε εδώ δεν έχει δρόμο ποιο μακρύ,ποιο δύσκολο από αυτό"

10 σχόλια:

Θωμάς είπε...

liga logia gia tin aspri skoni...
:-) lol

kalitera pu pethane..prepei na theopoiounte kapoioi pu kai pu..an zuse den tha ton egrafes kan sto Blog su /mas..

Unknown είπε...

swstos o tommy
alla nta3ei mh to paratravh3oume kiolas,"kalytera pou pe8ane ki esy",hehe,pe8ane kai 8eopoih8hke kalytera:]
krima pantws

Anestits είπε...

gia to kainourgio batman einai to post.An o Heath Ledger pethane h eklase prin pethanei pros to paron den mas noiazei.

Θωμάς είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΝΕΣΤΗ ..μια παραγραφο εχεισ αφιεροσει στο ΧΙΘ πλακα μας κανεις!!!..ποιο BATMAN kai malakies moy les...mia paragrafo anafereis ton thanato tu..

tha mas trelaneis gamo to muni tis mana su...

Θωμάς είπε...

...25 IOULIOU einai i proti provoli sti NEA YORKH..pame ekei na to dume...mazi me tin MANA KAI TON PATERA TU XIΘ..

kai o rolos tu Joker den einai kai toso diskolos rolos...esi kathe mera ton kaneis :)

ti manaaaaaaa suuu

Anestits είπε...

Nai afierwsa mia paragrafo ston heath kai alles 2 sto batman eseis gt meinate sthn mia ?xexe .Tsimpouri se tsimpise?

evaversus είπε...

Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως ένας δευτεροκλασάτος ηθοποιός (πέθανε πριν γίνει πρωτοκλασάτος),θα κατάφερνε να προτρέψει τον tommy να επισυνάψει στενές σεξουαλικές σχέσεις πρωτου βαθμού μετά της μητρός του καφρού intronaut,α ρε ανωμαλάρες εκέι στην Κομοτηνή ,σας ζηλεύουμε !
Την εκπομπή πάλι δεν την άκουσα (το ξέχασα )μεγάλε φωτεινέ παντογνώστη ,λίκνο της μουσικοδοξίας ,ω πανμέγιστε ,γκουρού της μουσικοσύνης απανταχού της επικράτειας ,αστείρευτη πηγή γνώσεων ,τιθασευτή του πενταγράμμου ,γητευτή των ηχοτροπιών ,υπέρτατε μουσικόφρονα ...(για μένα τα λέω)

evaversus είπε...

A και το "γίνετε" και πάλι γράφεται με "αι".Σκατά σκάτά στου Intronaut τα λεξικά !

Anestits είπε...

apo mikros lathos to ekana.Den peirazei.mexri kai enas theos mporei na kanei merika lathakia!

Anestits είπε...

Deuteroklasatos,protoklasatos,imam mpailnti to mono pou kserw kai apo oti fainetai, einai oti ton rolo tou Joker ton peire kai ton kseskise