˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

I saw a film today,oh boy...

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Race you to my bedroom....

Σε αντίθεση με τον Θωμά,που μάλλον όλα στην ζωή του βαίνουν καλώς(ίσως το μόνο που μένει τωρα είναι να βρει μια ξανθιά,με τεράστια βυζιά,η οποία θα ακούει σίγουρα Miranda Lambert ,πραγματοποιώντας έτσι ένα απο τα δύο όνειρά του),θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου "ο επαναλαμβανόμενα αποτυχημένος φίλος σου".Περιμένοντας λοιπόν το χαρτί για την αεροπορία και μη γνωρίζοντας αν τελικά το βισματάκι μου "έκανε δουλειά" τον τελευταίο καιρό δεν ακούω και τόσο μουσική όσο θα ήθελα -Η μάλλον ακούω.Μαλακίες- Επιδίδομαι στο διάβασμα - αν και το διάβασμα ποτέ δεν ήταν το ατού μου - ναι ναι.Στο διάβασμα.Και στο μπάσκετ.

19:15 1ο Λύκειο Κομοτηνής.Μπασκέτες χωρίς διχτάκι.

Πλησιάζω μία απο τις μπασκέτες χωρίς διχτάκι όπου βρίσκω δύο τρεις φλωρ.....εεεε.....φίλους απο τα παλιά.Ο διάλογος που ακολουθεί είναι αληθινός.

"Επ επ!πως και από εδώ ρε Ανέστη?" , "Τι πως και από εδώ ρε μαλάκα?Μαζί δεν παίζαμε πάντα?" , "Δεν έχει μπίρες και γκόμενες εδώ γιαυτό σε ρωτάω" -ακολούθησαν χασκογελάκια απο τους υπόλοιπους.

Και να φανταστείτε οτι ο συγκεκριμένος μαμόθρεφτος μαλάκας είναι αποδεδιγμένα αλκοολικός και μουνόδουλος.
Α ναι.Κόντεψε να σκοτωθεί και μια φορά λόγω ποτού.
Τελοσπάντων.....
Ο λόγος του συγκεκριμένου ποστ δεν είναι οι επιδόσεις μου στο μπάσκετ ούτε ο αλκοολικός μου φίλος απο τα παλιά αλλά ούτε και η πληθωρική γκόμενα του Θωμά.

11:39 Γραφείο Europlast

Ακούω ίσως ενα απο τα ομορφότερα δισκάκια για το 2008.Fuck Buttons - Street Horrsing .Λέω να δω και κανα video στο Tube8......

11:45 στην τουαλέτα του γραφείου

2 σχόλια:

Raoul Duke είπε...

"Α ναι.Κόντεψε να σκοτωθεί και μια φορά λόγω ποτού." lol, ok!

άι λόβ plithorikes gkomenes!

Bloody Kisses
xXx

evaversus είπε...

Μήπως νοσταλγείς άλλες επιδόσεις σου στις Σέρρες ,και την περίοδο που ήσουνα μεγάλος και τρανός .Έτσι είναι φίλε ,απ' τα ψηλά στα χαμηλά κι απ 'τα πολλά στα λίγα ...