˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

I saw a film today,oh boy...

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Saturday night!

Σάββατο βράδυ,

Έκανες την υπέρτατη βλακεία, έλιωσες όλη μέρα μέσα με την δικαιολογία ότι χρειάζεσαι ξεκούραση, πήγε 11 και δεν έχεις κανονίσει. ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΕΙΣ! Αρχίζεις τα τηλέφωνα και σου λένε οι φίλοι σου με ενθουσιασμό ότι σε έχει καλέσει ο τάδε στο πάρτι του. Για κάποιο λόγο με συμπαθούν άτομα που βαριέμαι και επειδή έχω τύψεις δεν τους λέω ποτέ τίποτα!

Φτάνοντας στο πάρτι ήρθα αντιμέτωπη με αυτό ακριβώς που περίμενα! ΧΑΛΙΑ. Γύρισα αυτόματα πίσω στο Λύκειο, όπου όλοι ήταν χωρισμένοι σε παρέες αγοριών - κοριτσιών σαν να φοβόντουσαν ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειές προκύπτουν αυτόματα με την συναναστροφή με άτομα του αντίθετου φύλου.

Και όσο για την μουσική... βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ήταν από ξεχασμένες συλλογές του μπαμπά στο πάνω πάνω ράφι που πολύ απλά κανείς δεν κάνει τον κόπο να το ανοίξει ΚΑΝ!

Η πλήξη με κυνηγάει όλη την υπόλοιπη βραδιά κάνοντας με να προβώ σε πράξεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα πέρναγαν καν από το μυαλό μου! (Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες!)

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να βρω την κάβα με τα ποτά και να την βοηθήσω να χάσει βάρος. Αλλά αυτό μου φέρνει άλλες σκέψεις! Όταν πίνω είμαι πιο ευχάριστη και μπορεί να με συμπαθήσουν περισσότερο και να με κρατήσουν για ΠΆΝΤΑ!

Όχι.. ας με πάρει κάποιος από κει!!

P.S:

Από σπόντα ΣΊΓΟΥΡΑ έπαιξε και αυτό..




Συμπέρασμα: ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΩ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!!