˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

I saw a film today,oh boy...

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Celebrity Deathmatch

Το καλοκαίρι ήρθε και ο έλληνας είναι έτοιμος να το βάλει για τα καλά στην καθημερινότητα του.....

"Ευρωεκλογές,Βρώμικες παραλίες,ΜΠΙΤΣόμπαρα σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες"

Άλλοι θα πάνε να δουν κώλους.Άλλοι να ακούσουν μουσική, άλλοι πάλι να ξεφύγουν απο την στρίγκλα την μάνα τους η έστω την γκόμενα που τους πρίζει να κάνουν σεξ...από τους φίλους που δεν λένε να σταματήσουν να πίνουν καφέ....

Εμείς θα πάμε γιατί μας αρέσει ο ΙΔΡΩΤΑΣ (και γιατί μας αρέσει να σχολιάζουμε τους άλλους ενώ κάνουν μπάνιο) !





Omar Rodriguez Lopez
Image Hosted by ImageShack.us


VS


Mike Patton
Image Hosted by ImageShack.us


---


Gallows - Grey Britain
Image Hosted by ImageShack.us


VS


Gallows - Orchestra of wolves
Image Hosted by ImageShack.us


---


Jack Nicholson
Image Hosted by ImageShack.us


VS


Heath Ledger
Image Hosted by ImageShack.us


---

Rec
Image Hosted by ImageShack.us


VS


Quarantine
Image Hosted by ImageShack.us


---


Παναθηναικός
Image Hosted by ImageShack.us


VS


ΣΥΡΙΖΑ
Image Hosted by ImageShack.us

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Turbo-X

Μερικές μέρες πάνε από τη συνέντευξη τύπου της Didi Music για τo επερχόμενο συναυλιακό καλοκαίρι και ακόμα είναι βαρύ στο στομάχι μας το αγριογούρουνο του Κ. Λώρη (ένα ακόμα από τα προσφιλή ζωάκια που βόσκουν δίπλα στο stage και ανεξόδως κρατάνε το γρασίδι του Terravibe σε περπατήσιμο στάδιο).Θυσιάστηκε κι αυτό για να κρατήσει στο κατώτατο δυνατό επίπεδο το κόστος ταϊσματος σχεδόν όλης της αθηναϊκής μουσικής δημοσιογραφίας.Πάνε οι εποχές που είχαν ρεζερβέ γνωστή ταράτσα, γνωστού μαγαζιού, υπερπολυσύχναστης περιοχής της Αθήνας και τεράστιο μπουφέ με finger food. Περασμένα μεγαλεία(για μας ,όχι γι' αυτους).

Το αγριογούρουνο δεν είναι τίποτα όμως μπροστά σ'αυτό που έπαθαν χτες οι 30,35(?) χιλιάδες εξοργισμένοι φανς των Depeche Mode που ήρθαν από πολλά σημεία της Ελλάδας και έφυγαν καθόλα άπραγοι από τη Μαλακάσα ,αφού έτσι κι αλλιώς οι Puressence παίζουν στην Αθήνα πιο συχνά από πολλές ενεργοποιημένες αθηναϊκες μπάντες .Δεν ξέρω και δε σκοπεύω να ρωτήσω κανέναν για να μάθω ,αν τσακώθηκε με τη γυναίκα του ή αν το έριξε λίγο "έξω" παραπάνω από το καθιερωμένο ή αν η Didi δεν του έκανε όλα τα χατήρια,ούτε αν ο μάνατζερ που μίλησε δεν ήταν δικός τους και ήταν του Aviv Geffen.

Χαίρομαι που δεν ήμουν εκεί και θλίβομαι που θα πάω δύο φορές μέσα στον επόμενο μήνα.Ανακουφιστικό το ότι τους είδα το 2006,παρόλο που από τη χαρά μου(και τη διαιτά μου)είχα λιποθυμήσει ,είδα όμως πάνω από τη μισή συναυλία backstage μασουλώντας πατατάκια ρίγανη και απαλλαγμένη από τις ατυχείς παρέες που έκανα τότε.Cool enough.Δεν τη μπορώ τη Μαλακάσα και ποτέ δεν την μπορούσα.Αλλά κάπως το σπρώχνεις και τα βγάζεις πέρα όταν θες να δεις κάτι πολύ ή όταν είναι για δουλειά.Αλλά να φεύγεις άπραγος και να τραβάς τα γνωστά πάνδεινα για να φύγεις είναι κάπως too much.Γιατί μπορεί να μη μπορείς να βγεις απο το πάρκο.Και μετά να μη μπορείς να βρεις το αυτοκινητό σου.Γιατί μπορεί να μην είσαι ικανοποιητικά παρανοϊκός για να κουβαλάς πάνω σου φακό.Γιατί μετά δε θα μπορείς να βγει στον ασφαλτοστρωμμένο δρόμο και μετά δε θα μπορείς να βγεις στην Εθνική.Κι αν βγεις δε θα μπορείς να προχωρήσεις.Κι αν δεν έχεις αυτοκίνητο τη γάμησες.Γιατί ή θα έχεις εισιτήριο για το ειδικό λεωφορείο πήγαινε-έλα ή αν με κάποιο τρόπο έφτασες στη Μαλακάσα και δεν έχεις εισιτήριο για να γυρίσεις πίσω δεν υπάρχει κανείς για να σου βγάλει.Αλλιώς μείνε εκεί φίλε μου.Καλοκαιράκι είναι,δεν παθαίνεις τίποτα μια νύχτα στην εξοχή.Γιατί αλλιώς θα πρέπει να πάρεις τρένο.Κι αν πάρεις τρένο ,δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις το δρόμο για το πάρκο από εκεί που σε αφήνει το τρένο.Και ακόμα χειρότερα,αν θες να φύγεις με τρένο,το τελευταίο φεύγει πάντα πριν τελειώσει η συναυλία .Οπότε ή χάνεις μέρος της ή πάλι στα ίδια καταλήγουμε,περνάς μια νύχτα στην εξοχή.Γι'αυτό κι εγώ κάποτε για να δω τον Chris Cornell και το Robert Plant (και τους Europe φυσικά...),έφυγα με ραδιοταξί.Και θα αποφύγω να μιλήσω για τη χρέωση.Γιατί ούτε θέμα απλού ταξί τίθεται εκει σα πάνου προφανώς.

Πολύ μακριά πήγε το θέμα,μάλλον επειδή αργοσχολιάζω σήμερα και επειδή 3 μέρες δεν είχα laptop και τώρα αποφάσισα να το σκίσω πάλι.Βέβαια τώρα δεν έχω πια αρχεία,φωτογραφίες,μουσική και προγράμματα, αλλά θα κάνω ότι δεν το σκέφτομαι.

Αν πήγατε στους Depeche Mode χτες μην περιμένετε να πάρετε λεφτά.Το ξέρετε άλλωστε ότι δεν θα πάρετε ,όπως δεν πήρατε όταν δεν είδατε τους White Stripes και τους Beastie Boys.Αυτά τουλάχιστον μου επιτρέπει η ηλικία μου να θυμηθώ.Άλλωστε είναι κανόνας ότι οι διοργανωτικές δεν δίνουν λεφτά με καμία αφορμή Αν έχετε και μπάντα που έχει αποπειραθεί να ανοίξει μεγάλη συναυλία θα το ξέρετε καλύτερα.Είναι κρίμα για όλους εκείνους που πήγαν,πήραν άδειες από τις δουλειές τους,πλήρωσαν έξοδα διαμονής και φυσικά η ταλαιπωρία είναι η ίδια για όλους.Αλλά όλα είναι χιλιοειπωμένα.
Αυτά πού λέγονταν για τον αλαζονικό τίτλο "Tour Of The Universe" μάλλον αρχίζουν να παίρνουν θέση.

P.S.1 Κάποιος να βάλει τη SugahSpank! να παίξει support κάπου.
P.S.2 Μην τρώτε πολύ,καλοκαίριασε.
P.S.3 Nine Inch Nails - Jane's Addiction . Faith No More (?)

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Σαν σήμερα

  • 1996:Έχασα την παρθενιά μου.
  • 1960: Γεννιέται στο Δουβλίνο ο Πολ Χιούζον , πιο γνωστός ως Μπόνο, η ψυχή των U2.
  • 1941: Οι Ναζί απαγορεύουν την προβολή αγγλικών και αμερικανικών ταινιών στις αθηναϊκές αίθουσες, ενώ ζητείται και η παράδοση των ραδιοφωνικών πομπών.
  • 1774: Ο Λουδοβίκος ο 16ος ανεβαίνει στο θρόνο της Γαλλίας.15 χρόνια αργότερα θα ανατραπεί από τους γάλλους επαναστάτες
  • 1905: Γεννιέται ο ρεμπέτης Μάρκος Βαμβακάρης.
The Horrors - Primary Colours

Image Hosted by ImageShack.us

Allen Toussaint - The Bright Mississippi

Image Hosted by ImageShack.us

Lily Allen -Its not me its you

Image Hosted by ImageShack.us

ISIS - Wavering Radiant

Image Hosted by ImageShack.us


Τα λέμε σε 14 ημέρες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Great Britain is fucking dead !

Το ομορφότερο ξύπνημα ever :

  1. Αργείς τουλάχιστον 20 λεπτά να σηκωθείς από το κρεβάτι.
  2. Πλένεις τα δοντια σου με την καινούργια οδοντόβουρτσα AIM (soft).
  3. Παίρνεις 20 κάμψεις.
  4. 2 τόστ με Μπεσελ και κασέρι 0 %.Γάλα 0 % και γιαούρτι με μέλι,0% επίσης.0% γεύση αλλά who gives a fuck!
  5. Ανοίγεις το(ν) Laptop.Στον φάκελο Downloads.
  6. Ανοίγεις το(ν) WMP και βάζεις Gallows.Αν έχει κατέβει(με την κωλοσύνδεση).
  7. Βάλε λίγο ένταση.Τόσο όσο χρειάζετε για να καταλαβαίνεις τι ακούς.Βγάλε τις κάλτσες να νιώσεις πιο άνετος(Για όσους,οπως εγώ,κοιμούνται το βράδυ με αυτες).
  8. I Hear Violins!!! W H A T T H E F U C K !!!!!

    Gallows - Grey Britain
    Image Hosted by ImageShack.us


(Βασική προυπόθεση για όλα τα παραπάνω είναι να είσαι άνεργος)

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Electronic goes....underground...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
O προβληματισμός : Ισχύει το ίδιο και για κάποιον που δουλεύει μόνον νύχτα και αναγκάζετε να ξυπναέι μεσημέρι λόγω ωραρίου?
Λοιπόν αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν στο playlist προσθέσω 3 καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής αυτάκια underground αυτάκια μουσικής σκηνής ,ανοίξω το φτηνιάρικο κρασί που κρατάω εδώ και κάναν χρόνο και και και και και και και και και να αφεθώ σε ένα μαγικό ταξίδι ,γεμάτο synths και μονότονες μπότες, χωρίς γυρισμό...


LOADING PLAYLIST ..........


LOADING........


LOADING..........


(!!!!) LOADING........


(έδωσα 1000 ευρω και ο Windows media κάνει τουλάχιστον 20 sec να ανοίξει!)


LOADING ........


LOADING COMPLETED .......

Gui Boratto - Take my breath away
Image Hosted by ImageShack.us

The field - From here we go Sublime
Image Hosted by ImageShack.us

The sight below -glider
Image Hosted by ImageShack.us

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Jesus?Dont come unless we pay..

Η γρίπη των χοίρων χτύπησε την Ελλάδα.Καιρός δεν ήταν ?
Άλλες απορίες της ημέρας : Πως στο καλό ένας ιος εμφανίζεται από το πουθενά στο Μεξικό (Μέχικο) ,εξαπλώνεται στην Ευρώπη και έχει την ιδιότητα να μεταλλάσσεται ?

Αν οι Manchester Orchestra ήταν γρίπη θα εξαπλώνονταν παντού εκτός από την Ελλάδα !!!
Τ Ι A L B U M Ε Ι Ν Α Ι Α Υ Τ Ο !
Image Hosted by ImageShack.us